4,9 stjerner på Facebbok (239 anmedelser)
5/5

Info om tilmelding

Info til at komme i gang

DRIVERZ er en af de køreskoler, der har den højeste beståelsesprocent, og vi går højt op i, at du føler dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet. Det er vigtigt, at du kommer godt fra start. Her er lidt information, som kan hjælpe dig til at komme godt i gang og forberede dig på forløbet.

Kørelærer DriverZ

Køretimer hos DRIVERZ

16 lektioner på vej, hvor du bl.a. lærer at køre i kryds, på motorvej og i mørke.

Manøvrebane

Du skal i forløbet igennem 4 lektioner på manøvrebane, hvor du lærer at betjene bilen. Første gang til teori vil du få datoen til banen. 

Glatbane

Til sidst skal du på glatbane, hvor du lærer at kontrollere bilen under vanskelige forhold. Der er en mindre pause, hvor du har mulighed for lidt at spise og drikke. 

Førstehjælp

Fra den 01.10.2006 blev færdselsloven ændret, således at alle førstegangserhververe af kørekort skal have deltaget i færdselsrelateret førstehjælpskursus på minimum 8 lektioner af 50 min. Du skal have dit førstehjælpsbevis, før du kan gå til teoriprøve.

Praktisk information

Før du kan komme til teoriprøve skal du fremskaffe et pasfoto i størrelsen 3,5 x 4,5 cm, s/h eller i farve samt en lægeerklæring, som du skal have lavet ved din egen læge. Billedet skal medbringes til lægen. Vi skal også bruge dit førstehjælpsbevis.

Dette var lidt kort information om hvad du skal igennem, når du tager kørekort hos DRIVERZ. Der vil løbende komme mere information under hele forløbet. Skulle du have andre spørgsmål, er du altid meget velkommen til at sms’e, ringe eller skrive til os på mail.

Endnu engang tak for at du valgte køreskolen DRIVERZ.
Vi glæder os til at se dig!

Har du nogle spørgsmål

Vi vil gerne understrege, at du altid er velkommen til at kontakte os hos DRIVERZ. Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål, give yderligere oplysninger og hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din kørekortproces.