4,9 stjerner på Facebbok (239 anmedelser)
5/5

Generhverv

Totalpakke 1790,- kr

teori 699,- kr

Generhverv hos Driverz

Danmarks bedste systemer til generhverv.

Du kan generhverve dit kørekort hos Driverz i Aarhus, Odder og Horsens – med beståelsesprocent på 100 procent. Som generhverver kan det være ubehageligt at skulle gå til teori sammen med andre køreskoleelever. Nu er der mulighed for at sidde hjemme og anonymt modtage undervisning via et af de bedste undervisningssystemer, der laves til dato.

Hos Driverz får du også adgang til Bedre Billist

Teori systemet er lavet af Bedre Billist. Det indeholder 10 teoriprøver og 21 timers forklaring. Systemet kører online og giver dig mulighed for at logge på hjemmefra. Det kan bruges som repetition ubegrænset i 3 måneder. 

Info & pris

Teoripakken

Totalpakken

Vælg Dansk Generhverv hos DRIVERZ, og få den kvalitetsundervisning, du fortjener, for at kunne generhverve dit kørekort på den mest effektive og bekvemme måde. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme tilbage på vejene som en sikker og kompetent bilist.

Har du nogle spørgsmål

Vi vil gerne understrege, at du altid er velkommen til at kontakte os hos DRIVERZ. Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål, give yderligere oplysninger og hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din kørekortproces.