4,9 stjerner på Facebbok (239 anmedelser)
5/5

Forældreinfo

Kørekort hos DRIVERZ med tryghed og kvalitet

Når vores elever er færdige hos os, er de solidt rustede til at begå sig i trafikken, men de mangler stadig den afgørende erfaring. Det er vigtigt, at de begynder at opbygge denne erfaring kort tid efter, de har bestået køreprøven. Det er faktisk lige efter køreprøven, at de er på deres højeste niveau som bilister.

Det kan være en udfordring at give slip på de unge og lade dem køre alene i bilen. Enten fordi man er bekymret for, om de kan klare det selv, eller fordi man er glad for bilen og helst vil undgå buler og skader. Men sandheden er, at de unge faktisk kan klare det. De er bekendt med alle reglerne og ved, hvordan man grundlæggende skal agere i trafikken. Så lad dem få lov til at køre, når der er mulighed for det. Du kan eventuelt starte med at være med som passager de første par gange. Du vil hurtigt opdage, at de sagtens kan klare sig selv.

Forældreinfo DriverZ

Husk, at dine børn kommer til at køre, som de ser dig køre. Du er deres vigtigste forbillede på vejene. Så sørg for at demonstrere god køreadfærd og overholde trafikreglerne. Ved at vise dem den rigtige måde at køre på, hjælper du med at skabe sikre og ansvarlige bilister.

Ved at give dine unge bilister mulighed for at opbygge erfaring og tillid på vejene, er du med til at støtte deres udvikling som ansvarlige og dygtige bilister. Så vær ikke bange for at give slip og lad dem tage styringen. De har lært det nødvendige hos os, og nu er det tid til at give dem muligheden for at vokse som selvstændige og kompetente bilister.

Har du nogle spørgsmål

Vi vil gerne understrege, at du altid er velkommen til at kontakte os hos DRIVERZ. Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål, give yderligere oplysninger og hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din kørekortproces.